Zonnepanelen zonder investering vooraf

Bijna iedereen komt in aanmerking voor een zonnepaneleninstallatie zonder vooraf te investeren!

Zonnepanelen zonder investering vooraf

In 2009 introduceerde Zonnis Zonnepanelen zonder investeren. Inmiddels hebben we meer dan 3500 huishoudens voorzien van een hoogrendements PV installatie waar door onze klanten nog jaren van geprofiteerd gaat worden.

Hoe kunt u Zonnepanelen op het dak krijgen zonder extra investering? Waar het op neer komt is dat u uw elektra rekening omzet in zonnepanelen. Omdat ieder huis en situatie anders is komen we dit graag persoonlijk toelichten. Een van onze adviseurs rekent u dan van A tot Zonnis voor wat uw persoonlijke financiële toekomstplaatje wordt met zonnepanelen en zonder. 

Het liefst laten wij onze klanten vertellen wat zij van ons vinden. Zij zijn de beste graadmeter van onze kwaliteit en service!

Rendement

Ja, en op twee manieren zelfs. Uw stroomrekening gaat omlaag en uw maandelijkse uitgaven kunnen naar beneden. De energieprijzen blijven stijgen. In 2018 gaat de rekening weer fors omhoog.

De overstap naar een duurzame oplossing komt meer en meer binnen handbereik. Zeker als u zich realiseert dat Zonnis panelen installeert met de laagst mogelijk degradatiewaarde. Dus een lange levensduur en een directe besparing op uw maandelijkse kosten.

U krijgt BTW terug

Ja, u ontvangt BTW terug. Voor hoelang deze regeling nog in stand blijft kunnen wij niet aangeven maar tot die tijd profiteert u door uw Eigen EnergieCentrale van de BTW teruggaafregeling. Als u de BTW terugrekent dan komt u op ongeveer 17% uit.

Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie en het aantal panelen geplaatst maar kan behoorlijk oplopen. In ieder geval ook weer iets wat wij voor u begeleiden en volledig afronden.

Maak een afspraak

Vindt u de toekomst en vooral die van onze kinderen belangrijk?
Wilt u zichzelf niet te kort te doen door teveel te blijven betalen aan energieleveranciers? 
Zet dan de eerste logische stap en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Zonnis B.V.

Ericssonstraat  2

5121 ML Rijen

076 544 9869

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over Zonnis

Zonnepanelen zonder investering vooraf

Vakkundige en betrouwbare installateurs

Top kwaliteit en uitstekende garanties

Werken bij Zonnis

Wat vinden onze klanten